Fotballspillere som satser på binære opsjoner

Ny type underholdning

pyramidBinære opsjoner er en voksende trend på nettet – tusenvis av europeere har allerede omfavnet denne nye typen underholdning som kan gi veldig gode avkastninger om man tar mulighetene på alvor. Binære opsjoner er nemlig aksjehandel for folk flest, handel på finansmarkedet for privatpersoner som ikke gidder å bruke altfor lang tid på å kjøpe og selge aksjer. For det er en ganske komplisert vei å gå om man vil bli børsmegler – binære opsjoner har forkortet dette til et par minutter. Null byråkrati, nesten ingen regler. Så lenge du er over 18 år kan du registrere deg online hos en av de store aktørene for binære opsjoner, og være i gang med å tippe på ulike aktiva i løpet av minutter. Du trenger heller ikke være utdannet økonom for å forstå opplegget. Med rundt 200 ulike aktiva (edle metaller, børsnoteringer, aksjer, valutaer) tilgjengelig, er det lett å finne noe å investere i. Gjør noen undersøkelser på forhånd for å finne ut hvilke aktiva som er sikre – hvilke som mest sannsynlig vil falle, og hvilke som mest sannsynlig vil vokse i den nærmeste tiden. Dette er all informasjon du trenger. Velg hvilken tidsperiode du vil tippe på, og det er det hele. Når du har satset pengene dine på et visst utfall, er det bare å lene seg tilbake og følge med på kursen. Har du gjort alt rett og finurlig, kan du sikre deg en saftig avkastning på investeringen. Uten å gå ut hjemmefra!

Fotballspillere hopper på trenden

hernan_crespo-451Man kan sammenligne binære opsjoner med tipping – du gjør litt etterforskning på forhånd for å få så mye informasjon om mulig og de utvalgte lagene (aktiva), og satser penger på det utfallet du har mest tro på. Forskjellen er at investering i binære opsjoner er noe lettere enn tipping. Du kan satse på hjemme-borte-uavgjort når det kommer til tipping, mens binære opsjoner lar deg kun velge om aksjen vil stige eller synke. Mange fotballspillere har skrevet kontrakt med diverse store internasjonale aktører for binære opsjoner nettopp fordi handel på finansmarkedene er like spennende som verdens mest populære sport. Vi anbefaler 24option om du har tenkt å begi deg ut på ditt aksjeeventyr. Husker du Hernan Crespo, den legendariske fotballspilleren fra Argentina som fikk hele verden til å skrike av glede når han presterte på banen – lenge før Messi dukket opp? Crespo er en ivrig bruker av binære opsjoner, og har skrevet kontrakt med en av de største aktørene der ute. Samtidig har fotballaget Everton fått inn en tilbyder av binære opsjoner som sponsor, derfor vil vi kanskje se Lukaku leke seg med aksjehandel innen kort tid.

Tipping på børs, tipping på sport

Det har aldri vært morsommere å tjene penger på børsen. Endelig har finansmarkedet begynt å åpne seg for privatpersoner. De som har drevet med tipping online i noen år vil virkelig sette pris på oppsettet de store aktørene for binære opsjoner bruker. Akkurat som tipping kan man her bla seg igjennom utallige aktiva og velge ut de oddsene som ser mest lukrative ut.