John Arne Riise

John-Arne-Riise-LiverpoolJohn Arne Riise er en av de mest internasjonalt anerkjente norske fotballspillerne i historien, på lik linje med Ole Gunnar Solskjær. Herremannen fra Ålesund viste tidlig en særdeles stor interesse for sporten, og allerede som 16-åring debuterte han i sitt lokale Ålesund-lag. Etter å ha vist fantastiske prestasjoner, begynte folk allerede å snakke om Riise som en kommende legende. Som 18-åring fikk han sjansen til å vise sin dyktighet i utlandet – det var AS Monaco som kjøpte opp den unge nordmannen på den tiden. Etter å ha vunnet både ligaen og ligacupen med Monaco, gikk turen videre til Liverpool. Det er Liverpool de fleste fortsatt forbinder John Arne Riise med, selv om nordmannen har hatt en flott karriere også etter Liverpool-årene. Totalt spilte John Arne over to hundre kamper for Liverpool, og tilbragte syv år i Merseyside-klubben. Samtidig spilte han strålende for det norske landslaget i fotball, og var med på flere fantastiske, overraskende kamper – til slutt ble legenden kaptein på landslaget og fikk Gullklokken for sine flotte prestasjoner. Venstrebacken ble det mest kjente norske fjeset i England på den tiden, sammen med landsmannen Solskjær som spilte for Manchester United. Liverpool-tiden henger fortsatt igjen hos John Arne, og supporterne husker ham som en ugjennomtrengelig back med et skarpt skuddben – spesielt er det målet mot United i 2001 som det fortsatt snakkes om den dagen i dag. John Arne Riise fortsatte deretter sin karriere hos Roma, før han ble signet av Fulham i 2011. De siste årene har han tatt det noe med ro når det kommer til karrieren, og etter én sesong hos APOEL fra Kypros har han nettopp flyttet til India for å spille hos Delhi Dynamos. Der blir han ansett som en lærer, og vil meget sikkert løfte indisk fotball til et nytt nivå.

Godgutt i privatlivet

Utenfor fotballbanen er John Arne Riise en skikkelig godgutt, noe alle hans venner og bekjente bekrefter. Han smiler stadig vekk og er i godt humør, noe som er veldig populært hos damene. Riise har vært gift et par ganger og har tre barn fra disse ekteskapene, men det var ikke før i 2014 at han virkelig fant lykken med Louise Angelica Markussen. Nå er paret gift og nyter familielivet sammen, mens Riise reiser rundt og er ambassadør for Betsson. Ja, nordmannen er en flittig pokerspiller og er gjerne med på Poker-NM når det kjøres i gang årlig i Dublin. Se om du kan lære mer om dette pengespillet hos norskcasinoonline.com og bli en pokerspiller, du også – da får du sikkert muligheten til å møte John Arne Riise før eller siden!

Ambassadøren Riise

Som ambassadør for Betsson har John Arne fått reist mye og vist frem sine pokeregenskaper i mange internasjonale turneringer. Han er en flittig spiller og lærer fort – dermed skal du ikke tro at du får ta pengene hans helt uten videre! Samtidig fremmer Riise en rekke veldedige formål, og hjelper unge fotballspillere med å tro på seg selv i den evige kampen om kontraktene. En skikkelig positiv kar, Riise, med et godt syn på livet.