Jordan Henderson forblir kaptein

jordan-henderssonSelv om Liverpool har fått ny manager og Brendan Rodgers utvalgte kaptein er langtidsskadet, har Jurgen Klopp bestemt at Jordan Henderson forblir kaptein.

Liverpools kaptein har vært skadet siden august og har ennå ikke spilt under den nye sjefen Jurgen Klopp. Allikevel har den nye sjefen på Anfield bestemt at Henderson beholder kapteinsbindet, tross av at det er usikkert når han er klar til å spille igjen.

Siden skaden har James Milner ledet laget ute på banen, men også Mamadou Sakho og Martin Skrtel har vært iført kapteinsbindet under den tyske treneren. Jordan Henderson har tidligere hatt problemer med en skade i hælen, men har nå vært ute med skade helt siden august, da han brakk et bein i foten. Henderson er dypt savnet, både av de ute på banen og på tribunene.

Klopp avslørte allikevel på pressekonferansen før møtet med Crystal Palace, at Henderson er nær en retur til førstelaget og at han da også vil komme tilbake som kaptein. Henderson ble beskrevet som en naturlig leder av Klopp og sier at man bare må være tålmodig med 25-åringen, som kom til Liverpool fra Sunderland i 2011. Henderson har også vært kaptein på de fleste aldersbestemte landslag han har spilt på.

Under Jordan Hendersons første sesong på Anfield fikk han mye kritikk, mye fordi han hadde en høy prislapp på hele 200 millioner kroner. Siden den gang har han absolutt forsvart prisen og har blitt en av lagets aller viktigste spillere. Etter at Steven Gerrard reiste til USA, ble han også utropt til ny kaptein i sommer.