Liverpool – nordmenns favorittlag

Pauseunderholdning i lomma

liverpool2You Never Walk Alone – selv når du er alene er du egentlig ikke alene, så lenge du er Liverpool-supporter. Med tusenvis av fans i Norge og millioner av fans verden rundt, er og blir Liverpool det suverent mest populære fotballaget her i landet. Hver gang en fotballkamp kjøres i gang, samles folk rundt TV-ene, på pubene, i hjemmet og selvsagt på selve fotballstadiumet. Det har vært både oppturer og nedturer for Liverpool, mange nedturer i det siste, men vi har heldigvis ytterst få medgangssupportere. Når 45 minutter er overstått, har man et kvarter på seg til å diskutere kampen og få i seg litt pauseunderholdning. Men hva skal man gjøre når man er alene, og ikke har noen å diskutere kampen med? Vi bor jo i det 21. århundret, det teknologiske århundret, underholdningstiden. Alle har underholdning i lomma si, det gjelder bare å bruke mulighetene man får servert. Har du en smarttelefon, kan du velge mellom en rekke spennende ting å gjøre – uansett hvor du er.

Tjen penger i pausen

For alle fotballfrelste mennesker har live betting blitt en vanlig ting å gjøre i pausene. Her kan man sette seg ned og satse penger på de kommende utfallene i spillet. Det kan enten være snakk om tipping på hvem som vinner kampen – og vi alle vet hvem som vinner – eller innsatser på den neste målscoreren. Live betting er kjempemoro og gir fotballkampen et ekstra glør, spesielt når det går dårlig og ingen har utmerket seg etter første halvdel. Har du lagt merke til ting som ingen andre la merke til? Da kan det være lurt å bruke denne kunnskapen til å tjene penger i pausen. På et kvarter kan du legge veldig mange innsatser, og hvis du har fått en bonus fra tippeportalen du spiller på er det fullt mulig å mangedoble pengene. Last ned mobilappen til nettsiden du spiller på – de fleste kjente aktører har en slik. Der har du ikke bare live betting å kose deg med, men hundrevis av spilleautomater også. Nordmenn foretrekker Jackpot 6000 spilleautomat, en virtuell versjon av den klassiske maskinen man fant i norske kiosker før i tiden. Ingenting er som en tur ned minnenes sti for å slå i hjel tiden!

SuperLive

Et rimelig nytt konsept innen live betting er såkalt superlive, kjappe småodds som har forandret bransjen i stor grad det siste året. Der live betting fortsatt handler om vanlige utfall som målscorer, resultat og vinner, går superlive inn på kjappe hendelser. Sats penger på hvem som får den neste corneren, det neste frisparket, hvor ballen vil være om fem minutter og så videre. Superlive-odds handler om fart, fart som bringer spenning til mobilen. Pauseunderholdning er det du gjør det til. Ikke kjed deg i et kvarter – bruk tiden smart.