Liverpools resultat i Champions League 2014

Liverpool v Manchester City - Premier LeagueEtter at Liverpool har vært i to Champions League-finaler siden årtusenskiftet, hvorav en av dem var den legendariske seieren over Milan i 2005 der de lå under 0-3 til pause, kan ikke årets Champions League-sesong beskrives som annet enn en skuffelse for de røde fra Merseyside. Da de kom i gruppespill med Real Madrid, Basel og Ludogrets så alt greit ut. Å tape for Real Madrid skulle nok Liverpool takle, men Basel og Ludogrets skulle være plankekjøring. Manchester United hadde tenkt det samme om Basel noen år tidligere, men de endte opp med å komme bak Basel og dermed gå ut av gruppespillet.

Det samme skjedde med Liverpool dette året: Tredje plass og rett ut av Champions League i gruppespillet, slått av Real Madrid og Basel. Oddsen til Liverpool var som vanlig høy i deres favør, og mange blodfans måtte nok tenke seg om en gang eller to etter denne katastrofen. Det er ikke lett å sikre seg helt i oddsens verden, men om man ikke greier å styre seg burde man hoppe over til andre nettkasinoer uten oddsspill, som hos Vera & John, der du kun blir tilbudt spilleautomater istedenfor – som har en del mer forutsigbare ‘odds’, eller tilbakebetalingsprosenter. Det skal jo tross alt være noe man gjør for moro skyld, og å spille på favorittlaget kan være forferdelig deprimerende. For det første er det økonomisk tap, men enda verre er det å se seg selv begynne å hate laget fordi man forbinder det med tap av penger.

Men Liverpool har kommet seg tilbake igjen mange ganger før, og med en av verdens største fanbaser er de sikra seg for ubestemt framtid med ferske spillere som vil gjøre sitt beste for å drive laget fremover.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *